ONTDEK ONS AANBOD VOOR DE FINANCIERING VAN UW NIEUWE OPEL

We helpen u graag bij het kiezen van de slimste oplossing voor uw nieuwe Opel. Welke autolening past het best bij u? Hoe vindt u de juiste verzekering? U wilt geen onverwachte kosten voor onderhoud? En hoe voordelig is leasen voor u als particulier?

Ook voor zelfstandige ondernemers en bedrijven zijn een betrouwbaar voertuig en optimale mobiliteit van cruciaal belang. Daarom vertrouwen veel professionals op Opel Finance. Onze slimme en voordelige formules zijn perfect afgestemd op uw activiteit en specifieke noden.

Vind via onderstaand overzicht de oplossingen van Opel Finance die u gemoedsrust én financieel voordeel opleveren. Zowel voor particulier als professioneel gebruik.

 

EXTRA GEMOEDSRUST DANKZIJ ONZE VERZEKERINGEN

Opel biedt u een service van A tot Z. Ook voor de bescherming van uw nieuwe of tweedehands Opel én de inzittenden. Bij Opel Finance kiest u uit een ruim aanbod verzekeringen. Van de verplichte BA-verzekering met de nodige extra’s tot een volledige omniumformule die op uw situatie en wensen is afgestemd. Ontdek ook ons uitgebreidere FlexCare servicepakketen. Vraag uw Opel-verdeler om advies voor uw formule op maat.

ONZE PRODUCTEN EN DIENSTEN

Kies een auto binnen je maandelijkse budget.

Financier je aankoop met vertrouwen!