Moderne apparatuur en hoogopgeleid personeel voor alle merken

Onze werkplaats is gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoudsbeurten, het opzoeken –en oplossen van storingen en het uitvoeren van reparaties.  Onze activiteiten richten zich niet alleen op het merk OPEL , maar op alle personen –en bedrijfsvoertuigen ongeacht het merk.  

Hiervoor investeren wij voortdurend in de meest moderne multimerk apparatuur en volgen onze mechaniekers en receptionisten regelmatig cursussen om steeds op de hoogte te zijn van de laatste nieuwe ontwikkelingen.

 

Vervangend vervoer

Je kunt tijdens de herstelling van je auto wachten in onze comfortabele wachtruimte en genieten van een kopje koffie/frisdrank en gratis wifi.   Indien je liever niet wacht, krijg je desgewenst een gratis leenfiets om een frisse neus op te steken of om naar de dichtgeleden winkelcentra te gaan. Een vervangwagen aan een zeer concurrentiele prijs is tevens voorzien mocht je voor langere tijd immobiel blijven en is zelfs gratis wanneer je wagen binnenkomt voor een carrosserieherstelling.

 

Zorg van A tot Z

Tot slot beperken we onze interventie niet enkel bij het herstellen of onderhouden van je wagen, maar krijg je hem bij van binnen en van buiten netjes gepoetst terug, zonder enige meerkost.  Zo rijd je zorgeloos verder in een propere wagen.